Bosch Car Service monteur onder de motorkap

Motorolie verversen

Bij Bosch Car Service Bastiaan Techniek profiteert u van het topmerk Castrol-motorolie

 

Voor het onderhoud van uw auto maakt Bosch Car Service Bastiaan Techniek in 's-Heerenbroek gebruik van de hoogste kwaliteit in Bosch-onderdelen, apparatuur en gereedschappen. Diezelfde kwaliteit bieden wij u ook voor het verversen of bijvullen van uw motorolie. Hiervoor is Bosch Car Service een samenwerking aangegaan met Castrol*, een van ’s werelds meest toonaangevende merken op het gebied van motorolie. Van deze topkwaliteit, op basis van jarenlang onderzoek en ervaring in de praktijk en racerij, profiteert u tijdens elke servicebeurt die u bij Bosch Car Service Bastiaan Techniek laat uitvoeren*.

Eigenschappen motorolie

 

Elke automotor, benzine en diesel, krijgt het meest te verduren bij een koude start. Om slijtage aan draaiende en bewegende delen te voorkomen, is het zaak dat de motorolie zo snel mogelijk deze componenten in de motor bereikt. Dit betekent dat de olie ‘dun’ genoeg moet zijn om bij lage temperaturen goed te vloeien en ‘stabiel’ genoeg om ook bij zeer hoge temperaturen optimaal te blijven smeren. Deze eigenschappen noemen we de ‘viscositeit’ van de motorolie. Deze staat als een getallencode vermeld op de olieflacon of -jerrycan, bijvoorbeeld 5W40, of 0W30. Bosch Car Service Bastiaan Techniek past in uw auto altijd de motorolie* toe met de technische specificaties die door de fabriek zijn voorgeschreven. Deze gegevens vindt u ook in uw instructieboekje.

 

 

Waarom Castrol?

 

De motor is het kostbaarste onderdeel van uw auto. Daarom is het niet verstandig om te bezuinigen op de kwaliteit van uw motorolie. Volg daarom de onderhoudsintervallen van de fabrikant, die vindt u in uw instructieboekje en/of onderhoudsboekje. Castrol smeert niet alleen geweldig, de olie is ook bestand tegen chemische invloeden die in de motor vrijkomen bij de verbranding van benzine of diesel. Ook de stabiele eigenschappen van Castrol zijn een grote meerwaarde voor uw auto, zeker door de steeds langere onderhoudsintervallen. Na 1 jaar of 30.000 km smeert Castrol-olie nog net zo goed als op de dag dat uw motor ermee werd afgevuld.

Le mécanicien Bosch Car Service détient une bouteille d'huile moteur de Castrol

 

 

 

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen